För att göra vår webbutik mer kundvänlig använder vi cookies (kakor). Genom att besöka denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs mer...

Golfset Dam MacGregor CG2000 / 3000

-19% Golfset Dam MacGregor CG2000 / 3000

Mac Gregors kompletta set CG2000 med vagnbag är ett golfset för dig som inte vill lägga en förmögenhet på att komma igång med ditt golfspel. Golfsetet är tillverkat för att vara lättspelat. Drivern med ett 460cc oversized klubbhuvud har en viktfördelning och utslagsvinkel som skapar både distans och exakthet. Fairwayklubbans medelprofil och kan användas både på utslagsplatsen och på fairway, sulan är designad för att minimera motstånd. Hybridklubban har en låg tyngdpunkt vilket lättare ger en hög bollbana även för den som inte har hög svinghastighet. Järnklubborna med cavity back (hålrum bakom klubbhuvudet) är förlåtande för spelet och järnen har även en stor sweet spot som underlättar träffen, dessutom en viktfördelning som ger hög och lång bollbana. Rekommenderat pris 3799kr, se vårt prisvärda "driverspris".


Bag: Blå/vit, 89 cm hög vagnbag med 6-delad topp och praktiskt bärhandtag. 6 stycken fickor med dragkedjor varav en liten med fleecefoder. Kardborre för fäste av handske, ögla för fäste av golfhandduk och plats för paraply.

Klubbor: driver 13 gr, fairway 18 gr, hybrid 24 gr, järn #7-SW och putter. Head cover ingår till driver, fairway och hybrid.

Skaft: Puttern har stålskaft, övriga golfklubbor har grafitskaft av hög kvalitét.

OBS: Accentfärg kan ändras beroende på tillgång. Blå / Grå med accent i turkos

Foto: Copyright 2017 Drivers.se

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme
  • Märke: Mac Gregor
  • Produktkod: KS MACSET058
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • 4 295,00kr
  • 3 495,00kr
  • Exkl. moms: 2 796,00kr

Tillgängliga alternativ