För att göra vår webbutik mer kundvänlig använder vi cookies (kakor). Genom att besöka denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs mer...

Omdömen från kunder

"Komplett set Complete Solid

Perfekt Mycket prisvärt klubbset med betydligt fler delar än de flesta helset på marknaden. Järnen har väldigt förlåtande egenskaper (stor sweet spot) och är väl lämpade för nybörjare eller spelare med lite högre Hcp. Driver T1:n och 3:an är minst lika bra som andra märkesklubbor jag har provat. Hybriden är också mycket trevlig att spela med. Beställt via nätet och fick leveransen hemma inom en vecka utan problem. Verkar vara ett väldigt proffsigt och seriös företag med bra service. Produkten kan starkt rekommenderas.

"Hej drivers.se,

Jag har provat lite mer av erat sortiment och tänkte dela med mig av min feedback.

Move tech putter, lätt att få till en square uppställning samt bra pendel. Tillslaget känns mjukt och passar medelsnabba greener.

Solid focus putter, stor centerskaftat putterhuvud med mycket vikt. Extremt lätt att pendla med. Bra känsla i träffen.

Solid hot 3:a, klassiskt päronformathuvud i modern låg tappning vilket ger spelförlåtande egenskaper. Ger en hög bollbana som stannar snabbt på green. Passar alla hcp-grupper men uppskattas speciellt av den duktigare spelaren för sitt klassiska utseende och mjlighet till att arbeta bollen.

Solid tech 1H, den mest intressanta klubban i bagen. En blanding av rescue och fairwaywood med låg loft. Ger en penetrerande bollbana, flyger något lägre än med spoon men ger ökat självförtroende vid addresering. Bra drivingklubba från tee samt långa fairwayslag från varierande lägen!

Är i det stora hela väldigt imponerad av era träklubbor samt putters."

Joakim Nilsson HCP 3,0
Lyckorna GK/Royal Malta GC

Joakim är numera med i testpanelen och ansvarig för vår nätkommunikation

"Hej,

Min utrusning från drivers.se är: 3 st wedgar Classic tour (Kopior på Cleaveland. När jag köpte dessa hade jag tidigare lånat originalet vilka var alldeles för dyra för att jag skulle få köpa dem för min hustru).

När jag sen hittade dessa på drivers.se så tvekade jag först eftersom jag tidigare bara vågat handla "orginalklubbor". Men då, med tanke på det låga priset, så vågade jag på mig en rejäl chansning. Jag beställde och väntade bara 3 dagar. Hämtade ut mina klubbor på posten och åkte direkt till klubben och testade dem. Jag visste ju att jag hade rätt att skicka tillbaka dem om jag inte var nöjd. Greppet kändes riktigt bra när jag packade upp klubborna. Vikten kändes bra i handen . Nu gällde det att känna om det fanns nån känsla i klubban. Jag tog 52 gradars wedgen i handen och siktade in mig på en flagga på exakt 90 meter bort. När jag slog till bollen så kändes det direkt VÄLDIGT BRA!!! Var hamnade bollen då?? Jo jag limmade den vid flaggan för en god chans för en enputt.

Jag var kär igen! Samma var med 56- och 60-graders wedgen. Känslan är mycket bra i klubban och närspelet är nu inte riktigt lika nervöst längre. Säkerheten kring närspelet har ökat många procent. Enda nervösa känslan som jag har kvar är: Måste jag tvåputta eller lägger jag upp den gen för en enputt.

Jag är mycket nöjd med mina wedgar som jag handlat hos er. Jag tittar ofta in för att se om det kommit några nya klubbor. PRISET OCH KVALITÉN ÄR A&O FÖR MIG. Drivers.se lever klart upp till detta när det gäller wedgar.

Total betyg på drivers.se: mitt betyg är såklart en 5:a på wedgarna. Priset är mycket fördelaktigt. Kvalitén på klubborna är kanon!"

Mvh,
JN, 42år, Öijared GK, HCP 10.1


"Klubborna motsvarade definitivt min förväntan,

och jag har inte upptäckt några kvalitetsbrister trots ihärdigt spelande under säsongen. Vad gäller drivers.se som försäljare har jag bara positiva saker att säga; bra och lättanvänd hemsida och snabb hantering/leverans.

Total betyg på drivers.se: 4 av 5 möjliga"

David Rydberg, 28år, Kalix GK, HCP: 20.
Utrustning från drivers.se: Wedge Classic Tour 10 samt putter Squared Z Total betyg på drivers.se:

"Jag är supernöjd med både drivern och sandwedgen,

i somras sänkte jag mig från 21 till 15.1 (14.9 ett tag). Bästa köpet jag nånsin har gjort! Mycket tack vare drivern och lobwedgen tog sig mitt lag i Scandia cup till slutfinalen i Lund i somras. Vi slutade på -2 där och en 24:e plats. Det är en scramble tävling med lag från hela Sverige (inofficiellt SM skulle man kunna säga). Från början var det ca 4 000 lag med i tävlingen. Och nu har jag gymmat hela vintern och vill satsa på ett lågt handicap i sommar, och drivern har jag haft sen den först kom på drivers.se så den skulle jag kanske behöva en ny."

Andreas Rokka, 16år, Hofors GK,
HCP: 15.1.
Utrusning från drivers.se: Driver (Runda sasquatch-kopian), lob wedge.

Total betyg på drivers.se: 5!


"Toppenbetyg på allt, bra kvalité Betyg 4,5"

N Jonsson, 42år, Öviks Gk,
HCP: 15,4.
Utrustning från drivers.se: Driver SV3 (tidigare haft SV5, som min son snodde), Järn T7 stiff, Rescue Solid HOT 25 gr stiff, Putter Solid Red, Fairway P5G.


"Jag köpte en hybrid förra säsongen

av er och det är en fantastisk klubba. Kvaliteten och allt är perfekt."

Stefan Skrubbe, Tranås GK,
HCP: HCP 19,8


"Puttern är klart den trevligaste

upplevelse i putter väg jag testat. Väldigt ballanserad och lättspelad klar 5:a på den. Järnsettet är också väldigt bra men där har jag inte testat så många. Men tidigare hade jag gamla svårspelade klubbor och jämfört med dom så har jag fått ett mycket större förtroende till mina slag så där är det årminstonde en 4 :a som gäller.

I övrigt så är priserna otroligt bra och leveranstider och övriga delen i handlingen var också utav högsta klass så en prydande 5:a blir det i helhetsbetyg.

Ville bara berätta att jag är MYCKET nöjd med min nya "Solid Hot" driver. Den visade sig ha en otrolig finish, ett riktigt bra skaft och gick precis lika långt som originalet! Jag testade av detta nämligen, både på rangen och under en rond. Frågan är om inte "Solid Hot" gick rakare! Och priset - helt fantastiskt bra för en sådan produkt. Tack också för vänligt bemötande och snabb leverans. Jag kommer att rekommendera Er och jag återkommer säkerligen till våren! ."

Daniel Karlsson, 31år, Onsjö GK
HCP: 35.5.
Utrusning från drivers.se: Putter: Squared Z och Järnset: T7 LCG


"Järnsetet tycker jag är kanon.

Bra sett att börja spela med. Lättspelat och bra pris!

Hybriderna är oxå kanon men är inte hundra procent nöjd med handtaget. De lindade handtagen slits ganska snabbt och skaftet känns lite "fladdrigt" även med standard hårdhet. Nu andra året nu så kommer jag nog prova båda driver och hybrider så de passar mig bättre. Känns som grafitskaften behövs kännas på innan inköp. Är inte helt främmande att handla av Drivers igen men som sagt. Lite mer testning innan inköp.

Drivern är i stort sätt samma som hybriderna. Skulle nog testa ut en som passar mig. Har inte riktigt blivit vän med den än. Kanske inte passar mig. Jag slår lång och ofta hyffsat rakt men dippar kommer ofta och då går det riktigt illa. Så en mer förlåtande klubba kommer att letas efter detta året som kommer.

Hoppas på roliga nyheter nu i April ;)"

Andreas Andersson, 30år, Söderköpings GK
HCP: 25,7.
Utrusning från drivers.se: Järnset T7, Hybrider P6G, Driver P6G.
Total betyg på drivers.se: Järnset T7 Betyg: 4 av 5. Hybrider Betyg: 3 av 5, Driver P6G Betyg: 3 av 5.


"Min kamrat - med hcp 1 -

såg ut som ett frågetecken efter att ha testslagit drivern. Framför allt för att den gick så långt. Han trodde mig inte heller när jag berättade om priset på denna fantastiska klubba!"

Anders Florin, Göteborg,
HCP 10,5


"Köpt en ny driver, rescue samt

en putter. Är mkt nöjd både vad beträffar klubborna och priset. Kommer att återkomma till Er i fortsättningen. Fick ett mycket trevligt bemötande i telefonen då jag ringde er. Snabb leverans uppskattades mkt."

Mvh Peter Hultin. Nöjd Kund.


"Jag är jättenöjd med

mitt klubbval hos Er. Mycket bra hjäp via telefon. Tack för handsken, peggarna och de andra grejorna."

Ingemar Edman UMEÅ


"Toppenservice paket dagen efter

beställning, jag gillar inte att vänta så med den servicen blir det säkert fler affärer. PS. är jag mycket nöjd med puttern."

Per Arne


"Har köpt 3 st hybridklubbor Solid X 16,20 och 26 grader.

Dessa fungerar helt toppen betyg 5. Likaså betyg 5 ger min hustru Er för den driver P6G som jag köpte till henne i Julklapp. Vi fick nämligen prövat denna några dagar efter nyåret när vi var i Alicante.

Totalbetyget blir 5 och då inkluderar jag en reklamation efter att Ni skickat mej fel driver och på ett föredömligt sätt hanterat detta."

Jan Qvillby, 54 år, Tanums GK
HCP: 14,4


"Utrusning från drivers.se:

Järnset T7, Driver T7 425, Putter 3-ball, 56 gradare.

Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5)
Järnset T7: betyg 5, välbalanserade och jag känner ingen direkt skillnad mot originalet, jag har stiff.
Driver T7: betyg 4, jag slår långt och rakt, lite högt ljud vid träff men även så på originalet.
Putter 3-ball: betyg 5, även denna välbalanserad och go.
56 gradaren: betyg 5, går högt och härlig tyngd.

Totalbetyg på Drivers.se 5+"

Micce Rosén, 36år, Eksjö GK & Strandtorps GK
HCP: 15,5


"Utrusning från drivers.se: Trä 5 och lobbwedge

Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5)
Trä 5(P5G) skulle jag sätta en 5:a Mycket bra känsla. Lobbwedgen (Classic tour) skulle jag sätta en 4:a. Jag tycker den är bra."

Elias Spång, 15år, Sala GK,
HCP:11,0


"Utrusning från drivers.se:

Solid X Järn, Attack T7 Hybrider 16g 22g 25g, SV2 Driver.

Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5) Solklar 5 Har spelat innan med custom klubbor där endast skaften kostade 1000 spänn stycket testade ett helset från Drivers och nu står mina svindyra klubbor i förrådet

Helt klart så går det kombinera bra pris med kvalite och känsla.

Fortsätt och blända oss med mera nyheter."

Mattias Götesson Ekenhagen, 33år, Nybro GK
HCP 8,3


"Utrusning från drivers.se:

Titaniumdriver P5G, 460 CC

Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5) 4 Bättre driver för den lilla slanten har jag aldrig spelat med."

Simon Andersson, 23år, Gränna GK
HCP: 14,5


"Utrusning från drivers.se:

Information & kundbemötande
Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5) 5
Mycket trevligt bemötande där frågor och funderingar besvarades. Inget är omöjligt att fixa inte ens till en vänsterspelare."

Tommy Andersson,37år, International Golfclub Arlanda
HCP: Snart 36+


"Utrustning från drivers.se:

wedgar Classic tour 10, 52 o 58
Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5) 3,5. Prisvärd wedge men skulle vilja ha annat grepp. Annars jättenöjd."

Jari Ohtonen, 42år, Västerviks GK
HCP 8,5


"Utrusning från drivers.se:

Har ett oversize MDD Force järnset och en treboll putter. Järnsetet är väldigt lättspelat och ger en lika bra känsla som mycket dyrare klubbor. Får bra spinn på bollen, fin längd och en bra känsla. Detta set kan jag verkligen rekommendera. Betyg 5. Dessutom är priset inte fel.

Treboll puttern har ett härligt ljud när man puttar. Lätt att sikta med en bra känsla. Har hjälp mig mycket med puttningen. Priset är kanon. Kan verkligen rekommendera Bägge produkterna. Är sugen på en ny fyrkantig driver. Blir nog en sån från drivers.se
Betyg på utrusningen (respektive produkt 1-5)
MDD Force järnset Betyg 5
Treboll putter Betyg 5".

Daniel Larm, 28 år, Vara-Bjertorps GK
HCP 7,8