För att göra vår webbutik mer kundvänlig använder vi cookies (kakor). Genom att besöka denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs mer...

Golfset herr grafit - hel/vagnbag CG2000X

Golfset herr grafit - hel/vagnbag CG2000X

Mac Gregors kompletta helset CG2000X med vagnbag är ett golfset för dig som inte vill lägga en förmögenhet på att komma igång med ditt golfspel. Golfsetet är tillverkat för att vara lättspelat. Drivern med ett 460cc oversized klubbhuvud har en viktfördelning och utslagsvinkel som skapar både distans och exakthet. Fairwayklubban har medelprofil och kan användas både på utslagsplatsen och på fairway, sulan är designad för att minimera motstånd. Hybridklubban har en låg tyngdpunkt vilket gör den lättare att spela med än traditionella långa järnklubbor. Konturen på hybridklubban tillåter klubban att glida genom även det tjockaste gräset. Järnklubborna med cavity back (hålrum bakom klubbhuvudet) är förlåtande för spelet och järnen har även en stor sweet spot som underlättar träffen och dessutom ger distans och bevarar bollkontakten. Dessutom en viktfördelning som ger hög och lång bollbana.


Bag: svart/vit/röd, 89 cm hög vagnbag med 6-delad topp och praktiskt bärhandtag. 6 stycken fickor med dragkedjor varav en liten med fleecefoder. Kardborre för fäste av handske, ögla för fäste av golfhandduk och plats för paraply.

Klubbor: driver 13 gr, fairway 18 gr, hybrid 24, järn #6-SW och putter. Head covers ingår till driver, fairwaywood, hybrid.

Skaft: Grafitskaft av hög kvalitét på alla klubbor utom puttern som har stålskaft.

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme
  • Märke: Mac Gregor
  • Produktkod: KS MACSET056
  • Lagerstatus: Finns i lager
  • 3 799,00kr
  • Exkl. moms: 3 039,20kr

Tillgängliga alternativ